Kb mennyi ideig kell főzni a fiatal kakast a levesben? És ti mikor rakjátok bele a belsőségeket? (Főztem már húslevest, de csak farhátból! Azt nem tudom mikor rakjam bele! A májat, szivet. Stb)
Figyelt kérdés
Amúgy szívesen olvasok receptet is!:)
Kíváncsi vagyok ki hogyan és mivel ízesíti!
2011. szept. 3. 20:25
1/6 anonim válasza:
Kakasból pörköltet kell főzni,mert nem lesz igazán jó levese. Ahhoz tyúk kell. A belsőségeket pedig akkor kell a levesbe rakni,amikor a baromfit. Kivéve a májat,mert azt csak a végén.
2/6 A kérdező kommentje:
(Akkor sík hülye az anyósom!:-S)
2011. szept. 3. 20:51
3/6 anonim válasza:
Mintha mi már főztünk volna kakasból levest, de lehet hogy nem jól emlékszem... Az viszont biztos hogy annyira nem sikerült jól a belőle készült étel, nagyon szíjas volt, pedig egy csomó ideig főztük.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát én akkor is megfőztem és ugyan olyan finom lett mint a tyúkból!!!!
2011. szept. 4. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!