Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsacombot sütőzacskóban?

Kacsacombot sütőzacskóban?

Figyelt kérdés

Még soha nem készítettem kacsát, de most karácsonyra szeretnék. Szerintetek finom lenne sütőzacskóban is? Változna a sütési idő, ha a normál tepsis mód helyett sütőzacskóban sütném? Nekem azt mondták, ha tepsiban sütöm, akkor 2 órát süssem kb.

Szerintetek?



2020. dec. 21. 16:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet, de előtte mindenképpen serpenyőben lepirítanám a bőrös oldalát. Bekockázod a bőrt, és egy teflon serpenyőben (zsíradék nélkül) szép barnára sütöd. Utána a kisült zsír + egy kis víz, plusz fokhagyma, stb. mehet a sütőzacskóba, és a combok is - kockás felükkel felfelé.


Szerintem amúgy nem kell két óra hozzá.... Itt 40-50 percet ír:

[link]

2020. dec. 21. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Hát igen, elég különbözőek az infók, azért is kérdezem meg itt is.

2020. dec. 21. 16:18
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem zacskóban vagy hagyományosan lefóliázva is minimum 1.5 óra 50perc alatt nem lesz kész.A zacskót is tepsibe kell rakni.
2020. dec. 21. 16:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Sutozacskoban nem lesz ropogos a bore.
2020. dec. 21. 22:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az #1-höz. A kacsacombnál szerintem az a jó, ha ropogós a bőre. Ha már lepirítottad a bőrét, akkor nem kell annyi sütési idő, mint átlagosan, de érdemes egy idő után hústűvel megvizsgálni.
2020. dec. 21. 23:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!