Őzcombot is lehet sütőzacskóban elkészíteni?Ebben az esetben milyen fűszerek kellenek hozzá?
Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 07:05
1/3 anonim válasza:
Bármilyen húst lehet elvileg sütözacskóban készíteni, csak nem sok értelme van. (A sütözacskót tökéletesen helyettesíti egy jól záródó fedelü sütöedény és akkor nem müanyagot eszel a kajával. de ez csak az én magánvéleményem, nem válasz a kérdésedre)
Ugyanúgy füszerezd, ahogy más receptekben van, a zacskó nem változtat a füszerek ízén.
A vadat elkészítés elött legalább 24 órán át pácolni kell(ene), ahhoz, hogy az íze tényleg jó legyen. A zacskóba a páccal vagy egy részével tedd és úgy párold puhára, utána meg süsd pirosra.
2/3 anonim válasza:
Nem ez volt a kérdés egyeske chh
3/3 anonim válasza:
De, ez volt a kérdés.
Megírtam, hogy LEHET ott is készíteni, megírtam a szerintem megfelelö módszert is, meg azt is, hogy hol találja meg a javasolt füszerezést!
(Mellesleg a te válaszod EGYÁLTALÁN nem válasz a kérdésre!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!