Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kacsacombot, hogyan érdemes...

Klgh kérdése:

Kacsacombot, hogyan érdemes sütni bőr nélkül?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy rajta kell hagyni, de eső után köpönyeg.

Több zsírt kell alá tenni?

Mennyivel kell kevesebb ideig sütni?



2022. dec. 18. 06:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Alufólia alatt gőzöld, mert a bőr védené meg a húst attól, hogy ehetetlenre szikkadjon. Bőrösen is úgy kell sütni, csak bőr nélkül sokkal kevesebb időt kel neki hagyni fólia nélkül a végén.

Bőrrel mondjuk 20 perc, bőr nélkül 5.


Semennyivel nem kell alá több zsír, és semennyivel nem sül rövidebb ideig.

2022. dec. 18. 07:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
34%
Nem érdemes.
2022. dec. 18. 07:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
35%
azt már sehogy, nagyon ki fog száradni. Nyilván körbetekerhetnéd baconnal, de az meg fura lenne.
2022. dec. 18. 08:45
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
az egyes válasz jó + bevagdosod és szalonnával megtűzdeled
2022. dec. 18. 09:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!