Éhen fogunk halni ennyi pénzből?
Ausztriában élünk, ebben a hónapban rengeteg plusz kiadasom volt és egyszerűen alig marad pénzem.
Önhibamon kívül kerültem ebbe a helyzetbe .
Az 5 éves kisfiammal élek egyedül, de ő rengeteget eszik,az étel nagyon fontos a számára.
Eddig megszokott volt a mindennapi süti, normális főtt étel, nasi, gyümölcs, tehát egyszerűen mindenből kell neki ...
A hétre úgy számoltam hogy van a pénztárcamban Kb 35 euro ,Kb 15 ezer forint és ezt valahogy be kell osztanom de azt hiszem menni fog mert elég sok kaja van a hűtőben.
Ezen kívül van még 150 eurom, azaz 60 ezer forintom és ezt egészen október 29-30.ig be kell osztanom ,tehát erős 2 hét.
2 egész hét + 2 nap.
Ezt hogy oldjam meg ? :-(
El vagyok keseredve ,nem tudom mi tevő legyek.
51. Havi egymillió eurós bevétel esetén is éhen lehet halni, ha valaki havi kettő milliót eltapsikol.
----
volt egyszer egy gyerek. Mindig mindent megkapott a mamájától. Az egyszer kifogásolta, hogy hosszú a haja, vágassa le. Ezzel még nem találkozott. Mindig megkapott mindent. Elment, majd a barátjával ment haza, és közösen megölték a nőt. Hálából a kényeztetésért.
egyedülallo anyuka vagy? BEcsben elsz?
Azert kerdezem, mert rengeteg hely van ausztriaban (en becsben elek) amik segitenek pont ilyen helyzetben. Ingyen kaja, bevasarlas ami mashol 60 euro lenne ott 10 euro (sozialmarkt) ... csomo opcio van.
Enis egyedülallo anyuka vagyok es voltam mar kaka helyzetben de mindig nagyon sok lehetöseg volt hogy kimasszak belöle
NEM kell éhen halnotok, még éhezni sem. Egy 5 évest éppen ideje NORMÁLIS, egészséges, egyszerű ételekhez szoktatni (az oviban, iskolában sem fog nasit, édességet kapni, nem válogathat, nem pizza, meki, cukrászda). Ha rendesen megéhezik, meg fogja enni azt, amit adsz neki - nem tehet mást. Ha elsőre nem eszi meg, akkor picit jobban megéhezik - semmi baja nem lesz tőle. Lehet gazdaságosan főzni, ami ízletes, mégsem drága.
Ez hosszú távon az egyetlen megoldás, ideje elkezdeni!
Most, hogy váratlanul (?) szorult helyzetbe kerültél, kérj kölcsön, de jövő hónapban azonnal add meg, nehogy adósságspirálba keveredj!
Csunya vagyok. Kellenek a draga dolgok. De a 46os valaszolo sokmindenre raebresztett es jövő honaptol jobban beosztom a pénzt.
55, nem becsben. Oberösterreich.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!