Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Éhen fogunk halni ennyi pénzből?

Éhen fogunk halni ennyi pénzből?

Figyelt kérdés

Ausztriában élünk, ebben a hónapban rengeteg plusz kiadasom volt és egyszerűen alig marad pénzem.

Önhibamon kívül kerültem ebbe a helyzetbe .

Az 5 éves kisfiammal élek egyedül, de ő rengeteget eszik,az étel nagyon fontos a számára.

Eddig megszokott volt a mindennapi süti, normális főtt étel, nasi, gyümölcs, tehát egyszerűen mindenből kell neki ...

A hétre úgy számoltam hogy van a pénztárcamban Kb 35 euro ,Kb 15 ezer forint és ezt valahogy be kell osztanom de azt hiszem menni fog mert elég sok kaja van a hűtőben.

Ezen kívül van még 150 eurom, azaz 60 ezer forintom és ezt egészen október 29-30.ig be kell osztanom ,tehát erős 2 hét.

2 egész hét + 2 nap.

Ezt hogy oldjam meg ? :-(

El vagyok keseredve ,nem tudom mi tevő legyek.

okt. 7. 09:50
1 2 3 4 5 6 7
 61/65 anonim ***** válasza:
37%
Az azonnali öröm csak aranypor, ami kihullik az ember keze közül, és szó szerint semmi nem marad, akármilyen rengeteget is markol minden egyes nekiugrásra. A halasztott öröm (nem a legszerencsésebb így nevezni egyébként) maga az építkezés, a növekedés, a gyarapodás (nem, nem súlygyarapodás), a tényleges fejlődés minden lehetősége egyetlen szokásban. Egyetlen szokás. Egy.
okt. 10. 21:20
 62/65 anonim ***** válasza:
0%
Hú, hát jól elrontottad ezt a gyereket, ha nasikat adsz neki, és mindennap sütit. Aztán már nem fogod tudni másban sem rendesen nevelni, nem fog hallgatni rád, ha mindent megadsz neki, minden olyat, amire semmi szükség!!! Süti helyett adjál a kezébe egy kis karalábé darabot, hogy azt egye, sokkal finomabb, mint a süti. Már a kezdetekkor ilyesmihez kellett volna hozzászoktatni, nem sütihez, azt akarod, hogy kövér gyereked legyen? A süti nem egészséges! Főleg nem mindennap.
okt. 24. 10:07
 63/65 anonim ***** válasza:
100%
Gyere haza, itthon jobban ki tudnál jönni.
okt. 24. 10:15
 64/65 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz kérjél valamilyen tanácsot, hogy egy 5 évest, akinek eddig elrontottad a nevelését, mert mindent megadtál neki, hogyan szoktasd át a normális étkezésre.
okt. 24. 11:22
 65/65 anonim ***** válasza:
73%
Többen írják neked, hogy rossz szokásod, hogy a gyerek folyton süteményt ehet. Szerintem is te olyan anya lehetsz, aki fél a gyerekétől, és nem mer nemet mondani neki, pedig rá kellene szoktatni, át kellene állni a sütemény majszolásról a nyers sárgarépa majszolására vagy karalábé majszolására. Vannak olyan finomak, mint egy gejl csokoládé.
okt. 25. 12:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!