Teflon mentes airfryer?
Figyelt kérdés
Sajnos nem igazán látom ráírva az airfryerekre, hogy a non stick coating pontosan milyen anyagot takar. Ami pedig üveg tálas, annak az ára az egekben kezdődik.
(Fontos, hogy ne teflonos legyen, mert a háziállatainknak nagyon mérgező a teflon-gőz.)
Ha valaki ismer teflon mentes airfryert max 25.000 ft-ig, az kérlek ossza meg :)
Köszi!
ma 12:20
1/5 anonim válasza:
A mostani bevonatok már nem teflonok, hanem csak hasonlóak, azt viszont nem tudom, ez mennyire jobb bármiben is.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát igazából egészségügyi szempontból számít az anyag, a teflonból felszabaduló gőzök extra mérgezőek pl a madarakra (nekem papagájok vannak, az egész kis állat egy nagy csőrös tüdő + kakigyár). Amúgy emberre veszélyes lehet, csak nagyobb dózisban, rá tudsz keresni a tefloninfluenzára. Sütés-főzés szempontból viszont hatékonyabb, az tény. De ha nagy lángon csinálsz valamit hosszú, akkor nem érdemes teflonos edényben a mérgezősége miatt. Nem igazán néztem utána, de ha valakit érdekel, akkor a google scholar-on a teflon szóra keresve biztosan alaposabban utána tud járni.
ma 13:02
3/5 anonim válasza:
Politetrafluor-etilén-nel vannak bevonva nem teflonnal.Teflont már régen nem használnak pont ez miatt.
4/5 A kérdező kommentje:
Az megvan, hogy a teflon= politetrafluor-etilén?
ma 13:11
5/5 anonim válasza:
3
Az a teflon t_k__bőre, csak a DuPont ezt a fantázianevet adta rá amit sokan átvettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!