Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Air Fryer Sencor 3,5 l. Azt...

Air Fryer Sencor 3,5 l. Azt írják, hogy sütőpapírt ne tegyünk bele. De látok a net-en papírbetétet, és szilikongumi betétet. Egészen friss videón alufóliával bélelte ki a hölgy a kosarat.: Hol az igazság?

2024. aug. 10. 18:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet bele tenni sütőpapírt, de olyat kell beletenni ami kimondottan AirFryer-be való. Egyébként, ha nincs rajta elég súly akkor a sütőpapír fel tud szállni ahogy keveri a hőt és ki tud gyulladni, ha hozzáér ahhoz a részhet ami a hőt biztosítja. Gyakorlatilag egy fémhez ami a melegszendvics sütőkben is vna.
2024. aug. 10. 18:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tehetsz bele sütőpapírt de működéséből adódóan úgy nem kering benne rendesen a forró levegő, tehát rontod a hatásfokát.
2024. aug. 10. 19:38
 3/4 A kérdező kommentje:

1/2 Antiszociális lény Köszönöm, az én gépemben látszik belül fent a spirál, mint a régi szendvicssütőben. Első próbaként egy szelet kenyeret tettem bele, és azt pl meglebegtette..., szóval van ereje. Tehát egy szelet kenyérnél nehezebb súlyú akármi kell bele.

Azért nem értettem a tiltást, mert a készüléken szerepel a muffin sütése, ami papírformában van.

aug. 12. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Igazából én kipróbáltam alufóliával és ugyanúgy működött, tehát nem zavarta meg.
jan. 13. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!