11/12 anonim válasza:
Mert hűtőben kell megdermednie ilyenkor, ráadásul nyáron - általában - a legtöbb háztartás hűtője jobban tele van. (dinnye, sör, víz, szóda, üdítő stb.)
12/12 anonim válasza:
No akkor elmondom , miért nem. A kocsonya egy "falusi" étel -én is itt élek immár 65 éve-. Disznóöléskor készítik, és mint tudjuk a hús nyáron pár óra után "elindulna".Ezért vágunk télen disznyót.Télen kitesszük a friss hús, had hüljön le, majd el lehet készíteni igény szerint.No és ilyenkor készül a kocsonya 10-15 tányérral, mivel a "nyárikonyhában" nincs fűtés ott el áll míg el nem fogyasszuk.Amúgy én is "ecetes" vagyok ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!