Kocsonyába elengedhetetlen a dermedéshez a fokhagyma? Vagy megdermed csak a sertésrészektől is fokhagyma nélkül?
Figyelt kérdés
jan. 17. 17:02
1/6 anonim válasza:
Nem a fokhagymától dermed meg, hanem a bőrös, csontos, porcos részektől.
2/6 anonim válasza:
A sertésrészektől dermed, semmi köze a fokhagymához
3/6 anonim válasza:
A kollagéntől dermed, ami a porcban, bőrben van. A fokhagyma ízt ad
4/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem a fokhagyma is hozzájárul. Köszönöm a válaszokat.
Milyen íze van anélkül?
jan. 17. 19:00
6/6 anonim válasza:
Nyugodtan kihagyhatod ámbár alap ízt ad.
Nem ettől köt meg a kocsonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!