Miből készül pontosan az a fokhagymás cucc, amivel meg szokták kenni a lángost?
Figyelt kérdés
Tudtok esetleg pontos receptet, arányokat?jan. 8. 18:53
1/11 anonim válasza:
Fokhagyma, víz meg olaj.
Az, hogy nyers vagy sült fokhagyma, az már egyéni ízlés kérdése, ez olyan mint a halászlé, mindegy micsinálsz, jihad lesz 😆🫣
Nálunk a piacinál nyers hagyma van, ami fincsi. Én ezt szoktam.
30/70 olaj és víz, bele a finomra vágott fokhagyma.
2/11 anonim válasza:
Fokhagymából és vízből. Olaj nincs benne.
3/11 anonim válasza:
Olajat és vizet elkeversz fele fele arányban, hozza nagy csipet si meg 2 gerezd lereszelt fokhagyma. Hagyd allni par orat ugy meg jobb
4/11 anonim válasza:
Olaj is kell bele hogy kioldodjonak az izanyagok a fokhagymabol
6/11 anonim válasza:
Szoktam csinálni olaj víz só fokhagyma megturmixolva.
Csak lángososnál nagyon sok a víz benne.
7/11 anonim válasza:
2-3 gerezd fokhagyma
1-2 evőkanál olaj
csipet só
(fél deci víz)
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát :)
jan. 9. 14:39
9/11 anonim válasza:
Mi otthon csak olajat és fokhagymát teszünk bele. A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk és felöntjük egy kis olajjal, összekeverjük, hogy kenhető állagot kapjunk.
10/11 anonim válasza:
9, Nekem a frissen sült lángos már eleve túl olajos, nektek nem? Az olaj jó a hagymához mert beleoldódik az íz, de azért csak olaj...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!