A rántásba kell belezúznom a fokhagymát, vagy magába a fődögélő krumpliba kell tennem?
Figyelt kérdés
3. lépés
Mikor már majdnem puha, elkészítem bele a rántást: a zsíron rózsaszínre pirítom a lisztet, közben belezúzom a fokhagymát is. A rántást tejjel engedem föl.
2023. okt. 13. 10:21
1/2 anonim válasza:
Lényeg, hogy ne égjen le a foghagyma.
2/2 anonim válasza:
Rántásba nyugodtan mehet,jobb ha picit pórul nem lesz vad fokhagyma íze az ételnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!