Ha a csirkepaprikás kicsit “kocsonyás” állagú lesz, miután hűtőbe tettem, viszont melegítés után már jó állaga lesz, az azért van, mert túl sok tejfölt tettem bele?
Figyelt kérdés
Nálatok is ilyen? Ez normális?2023. nov. 13. 10:16
A kérdező szavazást indított:
Igen, nálunk is ilyen
Nem, ez így nem jó
13 szavazat
1/4 anonim válasza:
Nem a tejföl, hanem a hús "zselésíti", mint sok mást is.
2/4 anonim válasza:
Nem a tejföltől, hanem a csontból, bőrből, kötőszövetből kifővő kollagén miatt lesz kocsonyás. Teljesen normális.
4/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális, sot jo is, egeszseges is. A jo husleves is hodehen picit kocsonyas. A belefott csontokbol kifo a zselesitoanyag, kollagen. Ez még kifejezetten egeszseges is így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!