Változtat jelentősen az ízen, ha TV paprika helyett kaliforniai paprikát, tejföl helyett pedig crème fraîchet használok a csirkepaprikáshoz?
A kaliforniai paprika éppen annyira édesebb ,mint amennyire az "alap" creme fraiche jellegtelenebb.
Nem lesz gondod velük.
Nyilván fűszerben lehetséges egy pici igazítás. :)
A "Piros Arany, Gulyáskrém, Erős Pista és Pörköltízesítő" az, amit jobb kihagyni az ételekböl, ezek tele vannak mindenféle ízfokozókkal, tartósítószerekkel, sokkal finomabb és egészségesebb, ha rendes paprikát meg egyebeket használsz.
A kalofirniai paprika tökéletesen megfelel TV paprika helyett, a crème fraîche meg szerintem igen közel áll ízben a tejfölhöz, esetleg pici - tényleg pici, pár csöpp - ecettel vagy citromlével lehet savanyítani, ha úgy jobban ízlik, de én azt sem igazán szoktam.
Nem írtad, hol élsz, Németországban a Schmand sokkal jobb tejföl helyett, mint a crème fraîche - csak ha netán itt élnél te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!