Tejfolos csirkepaprikas vagy tejfolos csirkeporkolt. Hogyan csinaljatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
Talaltam a melyhutobe egy kisebb adag also csirkecombot.
Tejfolos csirkepaprikast vagy tejfolos porit szeretnek belole csinalni.
Viszont soha nem csinaltam meg tejfolosen.
Igen google a baratunk, neztem is recepteket de kivancsi lennek ti hogyan csinaljatok es amelyik recept jobban megtetszik az alapjan csinalnam meg :)
Koszonom :)
2021. jan. 17. 09:29
1/12 anonim válasza:
Én a tejfölt tálaláskor teszem rá, tehát nálam semmiben sem különbözik a normál csirkepörkölttől. Van aki behabarja liszttel és tejföllel, ez esetben a már elkészült pörköltbe kell ezt beleönteni és néhány percig melegíteni, forralni.
2/12 anonim válasza:
Én siman mint a pörköltet és a végén egy picit belefőzöm a tejfölt. Először hagymát pirítpk majd rá a hús, kicsit megsütögetem, majd rá kis víz, paprika,só, több víz, majd a végefelé tejföl.
4/12 anonim válasza:
Én úgy szoktam, hogy sima lisztbe-paprikásisztbe forgatom a húst, az olajon pirítom (?) a hagymát és ráteszem a húst, picit azt is sütöm, majd felöntöm vízzel. Ízesítés nyilván, és mivel lisztes volt a hús, picit sűrűbb lesz majd a leve, és ha jó a hús, akkor tejfölt teszek bele, és kész. Lehet hülyén magyaráztam, épp tanulgatok főzni, de ez tényleg jó szokott lenni! 16L
5/12 anonim válasza:
4-es, jó ötlet ez a paprikás lisztbe forgatás, ügyes vagy. Ki is fogom próbálni. Viszont te pedig azt próbáld ki, hogy olaj helyett szárnyas zsíron (kacsa vagy liba) csinálod, úgy még finomabb lesz. :)
6/12 anonim válasza:
jaj ez a kacsazsíros nagyon jó ötlet, köszi (2-es voltam)
7/12 anonim válasza:
Negyes!remek otlet, en marhaszeletbol szoktam ugy a porkoltet, hogy elotte lisztben piritom es nagyon szereti mindenki.
8/12 anonim válasza:
Én a sertéscombot szoktam előtte lisztbe forgatni, és egy kicsit rápirítani, valóban finom.
9/12 anonim válasza:
Egy nagyobb fej vöröshagymát szoktam megpárolni (nem pirítani!) zsíron, vagy olajon, amíg üveges nem lesz. Amikor ezzel készen vagyok, akkor megy bele pár db csirkecomb, illetve én szoktam belefőzni kockázott csirkemellet is. Sózom, borsozom, és megfőzöm annyi vízben, amennyi ellepi. Amikor megfőtt, az előzőleg átkevert tejfölt belecsurgatom, rottyan egyet, és már tálalom is. Mindenkinek ízleni szokott.
10/12 anonim válasza:
9-es vagyok, olyat is ismerek, aki főz bele TV paprikát, és egy paradicsomot is, amit tálalás előtt kiszed. Néha én is teszek bele egy evőkanálnyi paradicsompürét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!