Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Kocsonyát főznék, de nem...

Kocsonyát főznék, de nem szeretjük a fülét, farkát, körmét. Miből (sertés mely részéből) érdemes főzni, miben még ezeken kívül sok kollagén van?

Figyelt kérdés
jan. 16. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
90%
Bőr, csülök, fej, orr, ...
jan. 16. 16:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Vehetsz csülköt, börös oldalast, ezekböl is tudsz kocsonyát fözni.
jan. 16. 16:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi szoktunk bele rakni sima bőrt, azon kívül megy még bele csülök, tokaszalonna és füstölt hús is. De semmi ilyen köröm, meg egyéb dolgok amit "szoktak". Illetve nálunk piros és nem fehér a kocsonya. Mi így szeretjük. Teljesen kocsonya lesz úgy is, hogy nincs benne olyan amit amúgy sem szeretünk. De évente egyszer szoktunk készíteni azt is karácsony előtt.
jan. 16. 18:39
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!