Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam hogy jó sűrű,sz...

Hogy csináljam hogy jó sűrű,szaftos legyen a pörköltem de nem szeretném tejfölös habarással csinálni csak simán?

Figyelt kérdés
Mit tegyek bele,hogy csináljam?
jún. 8. 12:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Jó sok hagymával, attól lesz sűrű.
jún. 8. 12:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Vöröshagyma hegyek.A vízből csak lé lesz pörköltzaft és íz a vöröshagymától.
jún. 8. 13:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/14 anonim ***** válasza:
89%

Hagyma kell alá bőven,át fő szêt és lesz tőle sűrű.

A hús sem árt ha nem túl száraz.

jún. 8. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/14 A kérdező kommentje:

Combból csináltam,az szárazabb

Inkább lapockából kellett volna?1kg hús alá 1hagymát tettem de akkor nem jók az arányaim

Még sok vizet is öntöttem alá azt hiszem,bőven ellepte

jún. 8. 13:49
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
1 kg hús alá simán mehet 25-50 dkg hagyma + még ezen felül paradicsom. 1 fej hagymától persze, hogy nem lesz szaftos.
jún. 8. 14:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/14 A nagy Levin ***** válasza:
92%
Sok vöröshagyma, és többször pirítsd zsírjára.
jún. 8. 14:27
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/14 anonim ***** válasza:
92%
Ha sertés akkor lapocka a nyerő pörkölthöz nálam.
jún. 8. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/14 anonim ***** válasza:
56%
Hülyeség, hogy sok hagyma. Én egy fejet teszek mindig, ellenben nem vizezem soha. Bőven elég, ami a húsból kifő.
jún. 8. 15:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/14 anonim ***** válasza:
87%

Szoky konyhájának a pörköltes receptjét nézd meg, az arányok miatt. Én nemigen teszek bele szalonnát, és a pirospaprikát is csak a hagyma és a hús többszöri lepirítása végén és akkor engedem fel, de úgy hogy ne ússzon azért.

Krémszerű, karamellszínű trutymó a hagyma, körülpirult a hús, ekkor ízesítem és engedem fel, főzöm lassan pörköltté. Eleinte nem mertem annyit pirongatni, karamellizálni a hagymát és nem is főtt el rendesen, csak hagymás husi lett belőle.

jún. 8. 15:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/14 anonim ***** válasza:
87%

A jó sok hagymától édes lesz.

Friss hús, és semmi víz.

jún. 8. 15:21
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!