11/15 anonim válasza:
Tojásos-kolbászos vagy rizses-virslis. Szerintem.
12/15 anonim válasza:
Legyen rendben az alap lecsó (hagyma, paprika, paradicsom - legjobb, ha házi, mert a bolti vackoknak íze sincs. Mi a szezon idején befőzni is szoktunk üvegbe lecsót, nem keveset). Jómagam hagymássabban szeretem az alapot elkészíteni és sültszalonna zsírjában sütöm a hagymát, persze a szalonna is marad benne.
Nem dobálok bele semmi extrát, mint pl kolbász, tojás és egyéb. Nekem az már nem lecsó.
13/15 anonim válasza:
Az előzőről jutott eszembe: természetesen a lecsó is, mint minden, sokkal finomabb zsírral, mint olajjal.
14/15 anonim válasza:
Én teszek bele kolbaszt es virslit is. Tojast nem. Kenyerrel eszem. csipös paprikat is rakok bele
15/15 anonim válasza:
Sok-sok hagyma, benne elég sok szalonna és lángolt kolbász, sok paradicsom, elég sok paprika, babérlevél. Só, kevés cukor.
Mellé nokedli vagy tarhonya. Persze bármilyen köret jó, ami felfogja a zöldségszaftot, pl. rizs, főtt törtburgonya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!