Kedves házi asszonyok! Milyen kézi mixert vegyek ami alkalmas tojás fehérje felverésre, keményebb állagú krémek kikevérése?
Neked milyen van, hány éve használod stb
Hauser volt nekem 2× is megvettem ugyan azt a típust az első úgy ment tönkre kb 7.alkalommal hogy leégett a motorja pedig csak habot hulala-t vertem fel vele :D
Pár ezer forint volt nem akartam vacakolni vele mondom veszek még egyet hátha jó lesz erre az is ugyan így ment tönkre. Nem akarok még egyszer így járni nyakamon a húsvét...:) Szóval S.O.S :D
Nekem ez van:
Tökéletes a számomra, 60dkg lisztes pizza tésztát is ezzel dagasztottam amíg nem vettem meg a rendes robotgépet, azóta ezt csak fél adagokra használom, hogy ne koszoljam össze a nagyot ennyiért 😀
A családban másnak is ez van (csak az enyém a tálas), 3-4 éve használjuk őket hetente párszor
Köszönöm a válaszokat :)
Akik abba kötöttek bele hogy miért nőket kérdezek meg hogy "ehhez nem kell tapasztalt háziasszonynak" lenni, csak annyit hogy úgy gondoltam hogy kedvesebb ez a megszólítás én még kezdő vagyok és mivel nem vagyok annyira tapasztalt a konyhában ezért gondoltam hogy impozánsabb megszólítás lesz ez, tisztelegve a tapasztalatabbak előtt révén hogy több nő sütöget mint férfi az átlag családokban.
Nem szeretném ha túl gondolnánk a kérdést én csak egy használható gépet akarok venni és a "nagyok" segítséget kértem🥺
Köszönöm, és elnézést ha valakit megbántottam abszút nem annak szántam ...
#3 nagyon tetszik ez a gép külsőre leírása is nagyon jó.
Azt szeretném kérdezni hogy a kábel milyen hosszú kb? Lehet elsiklottam felette :D 2×néztem át adatait de nem találtam :/
Nem igazán értem a kérdést... bármely bot/kézi mixer vagy robotgép képes erre, hiszen ez a feladatuk. Sőt, kézzel is felverheted, gép se kell hozzá.
Nekem amúgy bosch van. Nagyon csendes modell, imádom:
most nincs a kezem ügyében, de valószínűleg ez: [link]
Olvasgasd a véleményeket. Amihez írják, hogy csendes, azt érdemes megvenni. Ilyen olcsó kategóriában kb ez az egyetlen, amiben versenyeznek egymással a termémek. W se baj azért, ha minél magassbb szám...
#7 én nem bírom kézzel, valószínűleg gyenge vagyok hozza azonnal zsibbad mindenem nagyon fáj :(
Emiatt is akarok gépet akármilyen meglepő.
Nyilván tudom hogy tudom olvasni a véleményeket de azért írtam ki ide a kérdést hogy tapasztalatok alapján tapasztalatabbak írjanak nekem választ akik rendszeresen használják és ha van kérdésem még feléjük akkor feltudjam tenni....
Idén októberben lesz 12 éves a Scarlett szettem: habverő,aprító és mixer fej van hozzá. A bot vezetékén a külső borítás kicsit megtört,de tökéletesen működik.
Nem feltétlenül csak a neves,drágább dolgok a jók.
A Hauser tálas mixerem olyan 8 éves,fél kg lisztig jól dagaszt.
Igaz, nincsenek napi használatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!