Szabad tűzön osso buco? Milyen edény lenne alkalmas rá?
Figyelt kérdés
A bográcsomnak íves az alja, nem tudom, hogy 5-6 szelet hús pirulna-e benne egyenletesen. Nincs fedőm se hozzá.
Van valami spéci edény, ami fűz fölé lógatható?
Vagy inkább próbáljam meg rácson?
Vagy főzzek mást? :D
2021. aug. 26. 09:21
2/6 anonim válasza:
Ezt rácson meg se próbáld, mert több óráig kell párolni, mire puha lesz. Bográcsban még esetleg lehet készíteni, de ott is sok idöre lenne szükség, meg egy fedö sem ártana.
Vagy készíts mást kinti fözöcskére, vagy ezt fözd, de benn a konyhában.
3/6 anonim válasza:
4/6 A kérdező kommentje:
Félreérthető voltam a rácsot illetően. Az edényt tenném a rácsra, nem a hússzeleteket, ez az étel egy szaftos fogás.
A linkelt video remek, csak a serpenyő kicsi. Meglátjuk, van még időm kitalálni.
2021. aug. 26. 12:06
5/6 anonim válasza:
Ha kicsi a serpenyo, nezz korul a 'kacsasuto edenyek' kozott ... talan lesz valami szimpatikus.
6/6 A kérdező kommentje:
Wow, tényleg, a kacsasütő eszembe se jutott!!! Köszi!!!
2021. aug. 26. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!