Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Melyik/milyen oldalról/csatorn...

Melyik/milyen oldalról/csatornáról szoktatok recepteket nézegetni, ha valami új kaját/receptet kerestek?

Figyelt kérdés
Az se gond, ha angol, jöhetnek azok is.

2021. máj. 17. 10:32
 1/8 anonim válasza:
33%

Én múltkor facebook-on találtam egy nagyon jó ezzel foglalkozó youtube csatornát

https://www.youtube.com/watch?v=dQw4w9WgXcQ

2021. máj. 17. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Cookpad, mindmegette, nosalty elsősorban.
2021. máj. 17. 11:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Dívány, Sóbors (+ Ács Bori cikkei a Telexen), Kárai Dávid, Chili és Vanília, Házisáfrány

Serious Eats, NYT Cooking, Pinch of Yum, Budget Bytes, Nerds with Knives, Food52

2021. máj. 17. 11:22
 4/8 anonim ***** válasza:
90%

Én már abszolút hanyagolom ezeket a gyűjtőoldalakat, amit a 2-es ír.

Ellenőrzés nélkül újraközölnek mindent, bárhonnan... Nem a minőség a lényeg, hanem a mennyiség. :( Arra jön a reklámbevétel. :(

Van pár blogger, akinek bízom a receptjeiben, inkább a "régiek". Chili és Vanilia, Limara, stb. stb. Plusz Street Kitchen és még néhány.

2021. máj. 17. 11:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a keresöbe írom be - több nyelven is - , ami érdekel, és utána válogatok, mi az, ami megtetszik.
2021. máj. 17. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
66%
Street kitchen
2021. máj. 17. 12:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én vagy Szoky vagy Szazsu videót nézek. Mivel régóta főzök, nem mindennel értek egyet, így a saját elképzelésem szerint variálom.

Tök ismeretlen dolognál pedig beírom a keresőbe, hogy "autentikus ez vagy az", aztán kiválasztom a nekem legjobban tetszőt.

2021. máj. 17. 19:19
 8/8 anonim ***** válasza:

Igen Szoky az nagyon ott van.

Hát lila füge,annuskam.hu

Mohakonyha.hu

Szem-szajnak.reblog.hu

Webcukraszda.hu

2021. máj. 17. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!