Melyik/milyen oldalról/csatornáról szoktatok recepteket nézegetni, ha valami új kaját/receptet kerestek?
Én múltkor facebook-on találtam egy nagyon jó ezzel foglalkozó youtube csatornát
Dívány, Sóbors (+ Ács Bori cikkei a Telexen), Kárai Dávid, Chili és Vanília, Házisáfrány
Serious Eats, NYT Cooking, Pinch of Yum, Budget Bytes, Nerds with Knives, Food52
Én már abszolút hanyagolom ezeket a gyűjtőoldalakat, amit a 2-es ír.
Ellenőrzés nélkül újraközölnek mindent, bárhonnan... Nem a minőség a lényeg, hanem a mennyiség. :( Arra jön a reklámbevétel. :(
Van pár blogger, akinek bízom a receptjeiben, inkább a "régiek". Chili és Vanilia, Limara, stb. stb. Plusz Street Kitchen és még néhány.
Én vagy Szoky vagy Szazsu videót nézek. Mivel régóta főzök, nem mindennel értek egyet, így a saját elképzelésem szerint variálom.
Tök ismeretlen dolognál pedig beírom a keresőbe, hogy "autentikus ez vagy az", aztán kiválasztom a nekem legjobban tetszőt.
Igen Szoky az nagyon ott van.
Hát lila füge,annuskam.hu
Mohakonyha.hu
Szem-szajnak.reblog.hu
Webcukraszda.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!