Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Habart bablevest, hogyan...

Habart bablevest, hogyan készítitek? A habarás érdekelne főként. Milyen arányban,mennyit,mikor?

Figyelt kérdés

2022. márc. 19. 04:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én sehogy, a tejfölt a tányérba teszem, a csipetkével elég liszt kerül bele szerintem. A mikor a legegyszerűbb, amikor minden puha, mert ezzel 1-et kell forralni. Attól függ, hogy mi a cél (sűrűségre), mekkora az adag, én 4 személyre 1 kis pohár kikevert tejfölbe 2 teáskanál lisztet csomómentesen elkevernék, ha nagyon precíz akarsz lenni, akkor 1 merőkanál főzőlével a hőkiegyenlítés miatt elkeverném, és így önteném vissza a levesbe.
2022. márc. 19. 05:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
"csipetkével"🤔
2022. márc. 19. 05:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
A csipetke bonyolult, mert érzésre megy. 1 tojás, 2 csipet só, liszt, amivel csipkedhető tésztát kapsz. Először tudod villával keverni, de a végén egy kézhez nem tapadó lapítható tésztát kell kapni. 4 adagba elég a fele, a másikat lehet fagyasztani. A csipkedéskor enyhén belisztezett tányér, tálca kell, hogy ne ragadjon össze, ha végzel összeforgatni, hogy minden szem szétváljon, és 5 perccel a vége előtt mehet a levesbe.
2022. márc. 19. 05:33
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy zárható tetejű üvegbe teszek kevés vizet és pár kanál lisztet. Az üveget lezárom, jól összerázom, majd állandó keverés közben beleöntöm a levesbe. Külön teszek a leveshez hézitejfölt, vagy főzőtejszínt.
2022. márc. 19. 07:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!