Habarás normál liszt helyett rizsliszttel fog működni? (főzelék)
Figyelt kérdés
2020. júl. 6. 11:02
1/8 batta80 válasza:
Igen, ugyanannyit tegyél bele, mint a sima lisztből tennél.
2/8 anonim válasza:
Ugyanúgy kell használni, mint a fehér lisztet.
3/8 anonim válasza:
Igen, be fogja sűríteni. (Bár az igazsághoz hozzá tartozik hogy a rízslisztet mindig kiérzem egyes ételekből, pl gombapaprikás.)
4/8 anonim válasza:
szerintem könnyebb is elkeverni mint a simalisztet
5/8 anonim válasza:
Én főzelék habaráshoz régóta inkább rizslisztet használok. Könnyebb elkeverni és mintha jobban sűrítene.
Ugyanannyit szoktam tenni, mintha sima lisztet használnék.
6/8 eszes0613 válasza:
Soha nem használtam, de miért ne működne? Én kipróbálnám kisseb mennyiségű alappal, hogy kitapasztaljam milyen, mennyit, hogyan használjak belőle(szeretek "kísérletezni" a konyhában), de biztosan válaszolnak olyanok, akik már tapasztalatból írnak.
7/8 anonim válasza:
Borsóliszt is kiváló habaróanyag.
8/8 anonim válasza:
Nálam is évek óta működik a dolog. Súlyosan gluténérzékeny vagyok, így rizslisztet használok habaráshoz, rántáshoz is. Könnyebben kezelhető mint a búzaliszt, és az ízbeli különbséget is csak akkor veszed észre, ha nagyon kritikus, értő szemmel vizsgálod az ételt. Egyáltalán nem zavaró amúgy, kellemes íze van számomra. Bátran ajánlom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!