Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Aki nem tud főzni hogyan...

Aki nem tud főzni hogyan oldja meg a karácsonyi menüt?

Figyelt kérdés
tegnap 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
95%
Ahogy az év többi napját.
tegnap 18:50
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Tudok fozni, de amig nem volt gyerekunk, addig karacsonykor soha nem foztem, mert mentunk a csaladhoz mindig.
tegnap 18:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenáron hagyományos karácsonyi menüt akar, és megengedheti magának, előrendeléssel sok helyen csinálnak ilyet. Halászlé, töltött káposzta, rántott hal stb.
tegnap 19:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Megrendeli időben.
tegnap 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
79%

Eszünkben sincs főzni. Megvan az egyik helyről a káposzta, másikról a halászlé és két személyes karácsonyi tál. Finom, évek óta ezekről a helyekről rendeljük, szerintem nem került többe mintha megvettük volna az alapanyagokat és mi rostoklunk a konyhába.

Pedig tudunk főzni.

tegnap 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:
78%

Étteremböl rendelitek a káposztát és a halászlét?

Én pl. halászlét nem tudok főzni, ezért úgy oldom meg, hogy nem főzök. Pedig ennék.

Töltött káposztát is inkább rendelnék, mert nem kis munka és a család többi tagja nem is nagyon szereti, úgyhogy neki se állok. Jövőre rendelek magamnak. De mindenhol csak húsos tálakat hirdetnek karácsonyi menünek.

tegnap 20:39
 7/9 anonim ***** válasza:
89%

"Étteremböl rendelitek a káposztát és a halászlét?"

Igen.

A közelünkben van egy kifőzde, ahonnan sokat hozunk el menüt hét közben, és szombatonként rendszeresen veszünk onnan vasárnapra húslevest. Ők már évek óta csinálnak karácsonyra, előrendelésre töltött káposztát és kocsonyát. A káposzta 2 nagy töltelék ( 1 elég egy embernek egyszeri étkezésre!) és húsos apró káposzta. Egy adag elég kettőnknek egy étkezésre, az ára pedig 2600 Ft. Három adagot szoktunk rendelni, amiből egyet lefagyasztunk. Halászlevet pedig a Gulliverből rendelünk évek óta.

tegnap 20:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Előrendeltünk haltálat egy közeli ètteremből.
tegnap 23:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Csináltam azt amit tudok, meg rendelt volt
ma 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!