Meg vagytok elégedve Karácsony Gergely vezetésével? Hogyan vezeti a fővárost? A káoszba fogja vezetni?
Meg vagytok elégedve Karácsony Gergely főpolgármester vezetésével?
Kedves Budapestiek mostmár hogy valóra vált az álmotok hogy az ellenzék vezeti Budapestet ,beláttátok hogy nem lett kolbászból a kerítés?
A Lánchíd lefog szakadni a autósok és a gyalogosok alatt ,a albérlet árak ugyanolyan magasak és elérhetetlenek mint voltak ,tervezik a dugó díj bevezetését és számos Budapesti fejlesztést megakarnak szüntetni.
Mennyivel lett jobb Budapest hogy Karácsony Gergely vezeti a várost?
Ingyen adják a kenyeret?
Ugye hogy nem ,akkor meg minek kellett nektek az ellenzékel szövetséget kötni?
Ez ugyanolyan mintha az ördöggel köttetek volna alkut.
A város visszafelé fejlődik , Tarlós István vezetésével már régen elkezdődött volna a jelenleg életveszélyes Lánchíd felújítása ,de Karácsony Gergely és ellenzék valószínűleg zsebre tette a erre szánt pénzt?
Megérte Karácsony Gergelyre szavazni?
Nem vagyok vele megelégedve.
Na, de azért Tarlóst sem volt ám szent, ne magasztaljuk az egekig.
A közlekedésben olyan problémákat akar baltával megoldani,amit szikével kellene.
Ja és azt el felejtettem hogy azt ígérte hogy a 16 éven aluliaknak ingyen lesz a budapesti közlekedés ,én nem hallottam róla hogy ez megvalósult volna.
Valószínűleg ez is csak hazugság volt.
#6 a kedves Karácsony Gerid sem tud helyesen írni pedig ő polgármester na ehhez nit szólsz?
Az helyett hogy provokálsz erről már persze nem tudol beszélni csak a másikba belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!