A harcsapaprikásba kell füstölt szalonna és tejfölös habarás?
Figyelt kérdés
dec. 24. 11:04
2/4 A kérdező kommentje:
1. Akkor hogy kell csinálni, mi kell bele?
dec. 24. 11:18
3/4 anonim 



válasza:





Tejfölös habarás nyilván kell, anélkül, max. pörköltnek lehetne nevezni.
Szalonna... hát, ízlés dolga, leginkább nem kell.
Tény, hogy a paprikásokat feldobja a füstös íz, de itt az alapanyag az a harcsa, ami egy gyengébb, könnyebb ízű hús, azt agyonverni egy tömény füstölt sertészsírral, kissé szakmaiatlan.
Ha ragaszkodsz a füstölt ízhez, éppen lehet bele tenni, vagy részben azt, részben valami semleges ízű zsiradékot.
4/4 anonim 



válasza:





Rakhatsz bele füstölt szalonnát is az elején kell kiolvaszani de ha nem szereted az ízét nem szentírás a főzés.
Tejföl vagy tejszín kell bele mert így paprikás.
Nélküle csak pörkölt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!