A legjobb leves farhátból van?
Figyelt kérdés
ismerősöm azt mondta a legjobb húsleves farhátból van meg hozzá csirkecomb és sok zöldség
ez valóban így van én még nem ettem
ápr. 15. 00:21
21/26 anonim válasza:
Véleményem szerint tyúkból (és mindegy, hogy melyik része, csak ne áruházi legyen) van a legjobb vagy marha csontból ami előtte meg van sütve paradicsomosan.
22/26 A kérdező kommentje:
na vegül csináltam ma farhát levest
tettem bele 1kg farhátot
2db csontos csirkemellet
csirke nyakat
csirke szivet
csirke zuzát
5 csirke lábat
és zöldségeket
szerintem finom lett igaz még ilyet nem csináltam
eddig csak oldalasból meg disznó húsból csináltam levest
tyúkot nem lehet kapni pl a coopba én meg nem megyek a piacra annyit nem ér
nem érek rá főzőcskézni csak néha mert vállalkozó vagyok nem sok időm van
ápr. 15. 13:31
23/26 anonim válasza:
22. Ilyen alaponkőből is lehet finom leves.
24/26 A kérdező kommentje:
azt mondja ismerősöm hogy sokan szégyenlik a farhátot ezért le tagadják,de amúgy azt eszik sülve főve meg rántva,
lehet igaza van?
ápr. 15. 19:38
25/26 anonim válasza:
Azért restelkednek miatta, mert olcsó, és egy ideje a szegénység színbóluma is lett.
26/26 anonim válasza:
Kinek mi jön be. Az kétségtelen, hogy a csontosabb húsok sokat adnak a húsleves minőségéhez. Én mondjuk nagyon szeretem a húslevest kacsa, vagy libafarhátból, bár ez utóbbit nagyon ritkán kapni. Régebben tartottunk pulykákat, azoknak is kiváló levese volt farhátból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!