Szerintetek milyen módon a legjobb elkészíteni a húsvéti sonkát?
Figyelt kérdés
márc. 28. 12:23
1/5 anonim válasza:
Ahogy sokan írják:áztatani, három órán át főzni és levében kihűteni.Főzőlébe hagyma, fokhagyma, babér
3/5 anonim válasza:
4-dl fehér bor bele egy marék mazsola vagy datolya egy napig ázik ez a mix bele annyi liter vízbe amennyi súlya van a sonkának 24-órát ázik bene másnap ebben a lében megfőzni hagyni kehülni benne, majd a tetejét bevágni enyhén mézzel meglocsolni és kész is van.
4/5 anonim válasza:
Anyám az első főzővizet leönti róla ha felforrt, mert általában túl sós, és utána úgy, ahogy az 1-es.
5/5 anonim válasza:
Ahogy az egyes. A megmaradt főzővizet pedig lefagyasztjuk, vagy egyből fel 8s használjuk. Isteni finom rántott leves készül belőle. 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!