Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Zöldséges ragut szelet hússal...

Zöldséges ragut szelet hússal hogy lenne a legjobb elkészíteni?

Figyelt kérdés
Padlizsánt, cukkinit, gombát, hagymát és kápia paprikát szeretnék lesütni rizs körettel, viszont van olyan a családban akinek ez nem elég kell neki hús is mellé. Hogy lenne érdemesebb elkészíteni? Külön sütni húst vagy egyben valahogy berakni a sütőben hogy a zöldségekkel egybe süljön?
2021. aug. 7. 23:07
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Én szoktam csirkét, vagy sertésszeleteket zöldséggel együtt sütni és eszméletlenül finom.

Sózom-borsozom a húst, a fele aprított zöldség alá, a másik fele fölé, a tepsi aljára leheletnyi zsiradék, alufólia rá és kész. Ha cukkinit is használsz, akkor még víz sem kell, csak a zöldségeket is meg kell kicsit sózni.

Nekem a hagyma, sárga és fehérrépa, karfiol, gomba, paprika, kevés paradicsom vált be eddig, mert ezeket szeretjük.

2021. aug. 7. 23:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
91%

Én megcsinálnam a zöldséges ragut, ahogy szeretném. Aki pedig igényli, annak pluszban sütnek hust. Kiklopfolt husszeleteket soznam, borsoznam,aztán lisztbe forgatnam és pár gerezd fokhagyma mellett sütnem meg.


Így nem lesz húsos és külön zöldséges ragu.

2021. aug. 8. 00:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
Mennyire problémás a családtag? Egy ilyen raguból simán ki lehet horgászni a húst. Ha meg jól értem mindenkinek kielégítő hús mentesen, akkor 2 szelet húst pluszban bedobsz a sütőbe.
2021. aug. 8. 02:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 A kérdező kommentje:
Ha egybe sütném kiválogatná belőle a húst egyszerűen szerintem. Igen én is inkább külön szeretném csak nem szeretném ha külön a hús "száraz" lenne hogy nincs rajta ez a zöldséges alap valahogy. De köszi a válaszokat segítőkészek vagytok :)
2021. aug. 8. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
68%
A lisztbe forgatas pont erre jó. Nem engedi a húst kiszáradni.
2021. aug. 8. 08:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

5-ös, a lisztbeforgatás tök felesleges. Én sosem lisztezem sosem szárad ki.


Ja, de arra pont jó, hogy meghaljak a fájdalomtól, mikor "elfelejtik" közölni, hogy ja, ezt liszteztük és, ne egyél belőle.

2021. aug. 8. 15:31
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!