Zöldséges ragut szelet hússal hogy lenne a legjobb elkészíteni?
Én szoktam csirkét, vagy sertésszeleteket zöldséggel együtt sütni és eszméletlenül finom.
Sózom-borsozom a húst, a fele aprított zöldség alá, a másik fele fölé, a tepsi aljára leheletnyi zsiradék, alufólia rá és kész. Ha cukkinit is használsz, akkor még víz sem kell, csak a zöldségeket is meg kell kicsit sózni.
Nekem a hagyma, sárga és fehérrépa, karfiol, gomba, paprika, kevés paradicsom vált be eddig, mert ezeket szeretjük.
Én megcsinálnam a zöldséges ragut, ahogy szeretném. Aki pedig igényli, annak pluszban sütnek hust. Kiklopfolt husszeleteket soznam, borsoznam,aztán lisztbe forgatnam és pár gerezd fokhagyma mellett sütnem meg.
Így nem lesz húsos és külön zöldséges ragu.
5-ös, a lisztbeforgatás tök felesleges. Én sosem lisztezem sosem szárad ki.
Ja, de arra pont jó, hogy meghaljak a fájdalomtól, mikor "elfelejtik" közölni, hogy ja, ezt liszteztük és, ne egyél belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!