Rakott krumplihoz milyen krumpli a legjobb????
Figyelt kérdés
Rakott krumplit#Rakott krumplit
febr. 29. 19:27
1/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, van, aki a szétfözöst szereti, mert akkor krémesebb lesz, van, aki inkább a sütnivalót, mert akkor szebb, meg másabb az állaga.
2/9 anonim válasza:
Én a főzni való krumplit szoktam venni hozzá. Héjában főzöm meg.
3/9 anonim válasza:
Hasáb. (Séf, mi a mai menü? Rakott krumpli hasábburgonyával. Holnap lesz vegyes körettel.... rizs tarhonyával)
4/9 anonim válasza:
Héjába főzve nem igazán fő szét,így én nem figyelem csak hogy egyforma méretűek legyenek.
5/9 anonim válasza:
Én is a főzni való krumplit veszem, vagy a kiflit.
7/9 anonim válasza:
Én megmosom és héjában teszem a sütőbe. Felszeletelem és tulajdonképpen ennyi. Sosem figyeltem milyen a krumpli, a helyi kis zöldségesben veszem.
8/9 anonim válasza:
Sárga burgonyák mindig finomabbak, mint a piros héjúak.
9/9 anonim válasza:
Egyébként igen,egyre többször kapni Magyarországon is sárga héjú főzni való burgonyát.Ezek ízben nagyon finomak nem úgy mint a hazai import.
Szerintem néha takarmány burgonyát hoznak be és azt átcsomagolás után áruljak,amilyen pocsék a minősége.
Ha hazait választassz keress balatoni rózsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!