Melyik a legjobb gáztűzhely?
Sziasztok!
Gáztűzhely vásárlás előtt állok, rengeteget nézelődtem már az interneten, viszont sajnos nem tudom hogy milyet lenne érdemes venni.
Tudnátok nekem ebben segíteni? Nektek milyen gáztűzhelyetek van? Nekem a sütőrész az amin nagy a hangsúly.
Kombinált/indukciós tűzhely nem opció.
2-es, gázosban, légkeverés? :D Millióból 1!
Kérdező, ez manapság egyre nehezebb kérdés. Olyan silány cuccokat gyártanak, hogy gázosból pláne) szó szerint, csak kevésbé szart tudsz venni.
A sütő résznél azt lenne jó tudni, hogy a gázégők hogyan helyezkednek el.
A lényege, hogy ahol a szélek felé van 2 égősor, vagy egy széles U alakban, az jobb, (egyenletesebb) mint amelyiknél csak 1 égősor van középen. A gázosokban amúgy sincs felső sütés, tehát hajlamosabbak alul égetni, azok meg különösen, ahol csak középen van égősor. Mivel a hő oldalt és hátul tudna felmenni a természetes konvekció során, ahol szélesebben helyezkednek el az égők, ott ez könnyebben megtörténik, amelyik csak középen éget, ott az összes hő az alsó lemezen kereszül áramlik fel.
A felső főző gázrózsáknál meg az elosztásd nézd.
Szerintem a közepes rózsák vannak leggyakrabban használva.
Olyan nem tudom van e, ahol a középsők vannak elől, de olyan biztosan van, hogy azok vannak hátul, a kicsi és nagy meg elől. Na ilyet biztos nem vennék.
Legyen elől egy közepes, aztán vagy mögötte, vagy átlóban a másik.
A kicsi meg a nagy meg szintén vagy egymás mögött, vagy átlóban.
Kinek mi válik be, de igazából több esetben praktikus, ha hátul van a nagy.
Nekünk indukciós főzőlap van.
Előtte gáz volt,szerintem egy próbát megérne neked is.
Hamarabb, kevesebb energiával kész vannak az ételek+egy darab ronggyal latörlöd és nem kell kínlódni a rózsák szétszedésével.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!