A legjobb leves farhátból van?
ismerősöm azt mondta a legjobb húsleves farhátból van meg hozzá csirkecomb és sok zöldség
ez valóban így van én még nem ettem
Ahogy mondtam, az egy csirkés-zöldséges leves, és továbbra se lehet húslevesnek nevezni
Nem attól lesz húsleves, hogy vén tyúk van benne...
9. „A legjobb leves farhátból van?”
Nem azt kérdezi, hogy kell-e bele az is.
"Nem attól lesz húsleves, hogy vén tyúk van benne..."
Hallgatlak akkor, szerinted mitől? Tényleg érdekel, mit gondolsz erről!
15, nem, ezért kérdeztelek!!!
Ne kérdéssel válaszolj a kérdésre!
Jelenleg szárnyas húsleves a téma! Te abba kötöttél bele, hogy azt mondtam, csirke farhátból nem lehet húslevest főzni.
A kérdésem: "Nem attól lesz húsleves, hogy vén tyúk van benne..."
HANEM MITŐL???!!!
Te abba kötöttél bele, hogy azt mondtam, csirke farhátból nem lehet húslevest főzni.
A csirke az csak farhátból áll? ha egy egész csirkéből főzöd, az mi lesz, ha nem húsleves?
Látom nem tudtál felnőni a feladathoz, hogy ne kérdéssel válaszolj a kérdésre.
Egyébként a válaszom NEM , de azért még megvárnám a magyarázkodásod, hogy definiálod, mitől húsleves a húsleves! :D
Amúgy döbbenetes, szégyenletes mélységekben van a társadalom gasztro-kulturája, 100 emberből 99 nem tudja, milyennek kell lenni egy gulyásnak, de ahogy látom, egy húsleves is elég sokakat megakaszt.
Siralmas. Nem savazásból mondom, tényleg szomorú, hogy itt tartunk. Annyira hozzá vannak szokva az emberek a primitív szarokhoz, hogy az elkeserítő.
13. "Nem azt kérdezi, hogy kell-e bele az is."
A kérdés van tovább is, sajnos látszólag az agyad egy mondantnál többet nem képes befogadni:
"ismerősöm azt mondta a legjobb húsleves farhátból van meg hozzá csirkecomb és sok zöldség
ez valóban így van én még nem ettem"
Tádááám, farhát + comb + zöldségek, tehát az IS.
Vannak ilyen esti iskolák, ott tanítanak olvasott szövegértést is. Meg kéne fontolnod, hogy beiratkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!