Tuti sikeres kovász recept? Melyik liszt a legjobb?
50 gr liszt, 50 viz
24 orat varni.
50 gr a keverekbol, 50 liszt, 50 viz.
Megint 24 ora
Megint 50 -50-50.
Ezt kb 6 napig.
Aztan lehet napi 2x etetni, reggel este. 50-50-50
Kb a 10edik napon triplazodik etetestol 8-12 oean belul, onnan hasznalhato.
Szabi a pék youtube csatornáján teljes lejátszási lista van kovásznevelésből. En is az alapjan csinalom. 3 eves most a kovaszom
A szaga kellemetlen, ecetes. Szoval valszeg jo uton jartal. Akkor van gáz ha zöld, kék, fekete vagy szürke.
Az elején jónak tűnt, aztán úgy 1-1,5 hét körül nem akart növekedni, nem igazán buborékolt és egyre csak összeesett, pedig azt is próbáltam hogy egy keveset kiszedtem és azt etettem😅
#3 külföldi csatorna alapján csináltam de akkor megpróbálom Szabi a pékét, köszönöm :D
Egy intenzíven növő kovász 24-25 fokban 8 óránként megéhezik. Te megeteted napi 3 alkalommal?
[Általában azoknak acetonos és szúrós szagú a kovásza, akik hagyják eléhezni.]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!