Hogyan verjem fel a tojást a vajjal, hogy ne csapódjon ki?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy mit rontok el az ilyen vajas krémeknél, mert pontosan recept szerint csináltam, csak. gondoltam a recept nem tért ki arra, hogy mi hány fokos legyen, vagy pontosan milyen vajjal kell dolgozni. Nem tudom, mi lehet a gond. Valaki tudna segíteni?jan. 7. 16:55
1/7 anonim válasza:
Minden legyen szobahomersekletu. A tojas meg a vaj is.
Ha a vaj hideg a tojas meg szobahos akkor a vaj ki fog csapodni mert nem tud feloldodni amig hideg.
2/7 anonim válasza:
Linkelj már be egy receptet.Nem hiszem hogy nyers tojás kell egy vajas krémbe.
3/7 anonim válasza:
#2 én se hiszem hogy krémbe, ezt a kérdező nem is írta. Viszont kevesrt süti, pöffeteg keksz, német kalács vagy brownie tésztájába annál inkább.
5/7 anonim válasza:
Több helyen is keverik a tojást és a vajat, melyik lépésre gondolsz (hányadik percnél)?
6/7 A kérdező kommentje:
A kávés vajkrémnél
jan. 8. 14:58
7/7 anonim válasza:
Megnéztem mégegyszer. Teljes hűlésig kevered a tojásos-cukorszirupos részt? Abba megy bele a puha (szobahőmérsékletű vaj), nem értem miért csapódna ki. Még ha kicsit langyos is marad a tojásos cucc, a vajnak akkor is bele kellene olvadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!