Hogy kell, úgy összekeverni a margarint és pudingot, hogy az elöbbi ne csapódjon ki?
Figyelt kérdés
Sütemény krémről lenne szó.2016. nov. 28. 17:00
4/6 anonim válasza:
Margarint a cukorral keverd ki, majd langyosra lehűtött pudingot fokozatosan, keverés közben adagold hozzá !
5/6 anonim válasza:
Én margarint leginkább semmihez nem kevernék, mert borzasztó az íze.
6/6 anonim válasza:
A pudingnak teljesen hidegnek kell lennie, mert, ha nem az, a vaj/margarin krém olvadni kezd benne.
Nem baj, ha kemény lesz a puding, géppel kikeverve a két anyag, sima, homogén lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!