Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan kell kihabosítani a...

Hogyan kell kihabosítani a vajat úgy, hogy ne csapódjon ki? Mikor csapódik ki általában?

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 09:42
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy csinálod, de nekem soha nem csapódik ki. Ird le, akkor meg lehet mondani, hogy mit csinálsz rosszul.


Ami fontos, hogy VAJAT használj, és ne zsircsökkentettet, szobahömérsékletü legyen és a legegyszerübb géppel kikeverni.

2013. febr. 17. 13:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
azt a ráma kockát szoktam használni, azt hittem, hogy az kell, de rájöttem, hogy az margarin:S te milyet szoktál(márka, hogy néz ki, hol veszed?)
2013. febr. 17. 13:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenféle teavaj, vagy márkázottt vaj jó, ulyan lapos tégla alakú.
2013. febr. 17. 14:51
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!