Hogyan kell a vajat kihabosítani porcukorral?
Figyelt kérdés
kézi mixerrel csinálják ezt? én felkockáztam a sütőmargarint és a kézimixerrel megpróbáltam összekeverni és olyan nehezen ment..a margarin fele beleragadt a kézimixerbe, a másik fele meg a tál oldalán maradt...hogyan kell ezt csinálni?2013. febr. 2. 18:03
1/4 anonim válasza:
Hagyd, hogy szobahömérsékleten felengedjen egy kicsit.Utána fakanállal keverd ki a cukorral. Amikor homogéne lesz, akkor már verheted a mixerrel, egyébként én is ugy jártam vele, hogy mindig beleragadt és kicsapkodta a kézimixer a vajat, de amikor megpuhult akkor jó lett.
2/4 anonim válasza:
Igen a teljesen puha vaj a lényege, és először alacsony fokozaton birkózni vele. ki fog majd jönni a habkosárból, csak pár perc türelem kell hozzá. aztán fokozatosan emelni a fordulatszámot, míg könnyen, kényelmesen keverheted a kézimixerrel habosra.
3/4 Kígyómancs válasza:
nekem van külön erre a célra egy magas falú (kb 25 cm magas)kerek aljú műanyag tálkám, ami eredetileg folyadék tárolására szolgál. ebből nem repül szanaszét a vaj, és egy két perc után a mixerről már kezd leválni a massza.
4/4 anonim válasza:
Kezdjük ott, hogy a vaj nem margarin... igaz ugyanúgy kell bánni vele, ahogy az előttem írók vázolták, de ne nevezzük már azt a növényi utánzatot vajnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!