Brigcsi2 kérdése:
Megcsináltam Farkas Vilmos receptje szerint a fekete erdő tortát, de a vanília krémet másnap nem tudtam kihabosítani! Miért? Ha valaki már megcsinálta kérem segítsen!
Figyelt kérdés
2012. okt. 7. 11:31
1/3 anonim válasza:
Én még nem készítttem el, de ahogy megnéztem a videót, láttam, hogy Vilmosnak is nagyon lágy lett a fehércsokis tejszínkrémje. Azt mondja a videóban, hogy jól be kell hűteni (még jobb egy éjszakára), és lassú fordulattal -robotgéppel kihabosítani - ami viszonylag hosszabb idő, mintha síma habot vernél fel.Szerintem lehetne beletenni instant zselatint a keverés végén - majd ráfigyelve nehogy jobban megkössön mielőtt felhasználnád - kicsit vársz, aztán használod fel. ....szerintem.....
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod,szerintem ott rontottam el,hogy a sületlen fejemmel főzőtejszínt használtam!
2012. okt. 12. 11:55
3/3 anonim válasza:
Hát ha azt használtál, akkor valószínűleg az lehetett a hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!