Akárhányszor palacsintát csinálok, mindig feketés lesz. Mintha meg lenne égve. Ilyen fekete "bunda" szerűség lesz az egyik oldalán. Praktikák hogy hogyan lehet normális palacsintát sütni? A párom emiatt nem eszi meg. Mondjuk én se.
* nem vagyok
Bocsi, elírás. Ja igen, hozzátenném, hogy palacsintasütésre a teflon a legjobb és minelőtt beleöntöd a tésztát, kell egy kevés (kb bő fél teáskanálnyi) étoljat is csepegtetni alá.
hát villanytűzhelyen sütöm.
mindig attól félek, hogy akkor nem sül meg az az oldala, és nem lehet könnyen átforgatni. bár a serpenyőm se a legjobb minőségű. még azon gondolkodtam, hogy az nem lehet hogy a cukor miatt lesz ilyen?
amúgy mentek a pluszok!
hát szoktam olajat tenni bele előtte.
Hát, lehet, hogy nem vagyok teljesen ép :) de én még nem láttam olyan palacsintát, ami nem volt valamennyire fekete. Nem is gondolkoztam ezen, mert egyértelmű volt, hogy a palacsinta ilyen. Kicsi koromban is ezt láttam anyukámtól, és nincs égett íze, finom.
Vagy a tiédnek égett íze/szaga van?
kicsit égett íze van igen.
én pedig pont fordítva vagyok. eddig még nem láttam feketés palacsintát, csak barnásat. :)
igazad van, köszönöm a választ!
csak eddig mondom mit szól az anyósom hogy még egy palacsintát se tudok normálisan elkészíteni, de akkor kénytelen vagyok tőle megkérdezni. :)
Ne agoddj nem fog azon rágodni,hogy neked nem megy a palacsinta sütés:
Okosan kérd meg mond neki ,hogy szeretnéd meg tanulni tőle mert a fia nagyon dicsérte az ő palacsintáját: Hidd el annyira dagad majd a büszkeségől,hogy az ővé jó eszébe se jut ,hogy béna vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!