Akárhányszor palacsintát csinálok, mindig feketés lesz. Mintha meg lenne égve. Ilyen fekete "bunda" szerűség lesz az egyik oldalán. Praktikák hogy hogyan lehet normális palacsintát sütni? A párom emiatt nem eszi meg. Mondjuk én se.
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 14:45
11/13 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm! holnap meg is kérdezem tőle. :)
jó kis meglepetés lesz a páromnak, ha megtanulok FINOM palacsintát sütni. :)
2012. szept. 23. 16:15
12/13 anonim válasza:
Amikor látod,hogy a serpenyőbe öntött palacsinta hólyagosodni kezd, falapáttal, vagy tompa késsel lazíts körbe a széleknél. ekkor már csúszni fog a kevés olajon és feldobással meg tudod fordítani.nem lesz égett, csak pont olyan, amilyennek lenni kell. a másik fele sülve csak pöttyös lesz, mert csak a hólyagok érnek a sütő aljára.de ekkor már csúsztathatod is a tányérra.
sok sikert:)
13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm! ezt is kipróbálom. :) ment a plusz!
2012. szept. 24. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!