Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Akárhányszor palacsintát...

Akárhányszor palacsintát csinálok, mindig feketés lesz. Mintha meg lenne égve. Ilyen fekete "bunda" szerűség lesz az egyik oldalán. Praktikák hogy hogyan lehet normális palacsintát sütni? A párom emiatt nem eszi meg. Mondjuk én se.

Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 14:45
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

nagyon köszönöm! holnap meg is kérdezem tőle. :)

jó kis meglepetés lesz a páromnak, ha megtanulok FINOM palacsintát sütni. :)

2012. szept. 23. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:

Amikor látod,hogy a serpenyőbe öntött palacsinta hólyagosodni kezd, falapáttal, vagy tompa késsel lazíts körbe a széleknél. ekkor már csúszni fog a kevés olajon és feldobással meg tudod fordítani.nem lesz égett, csak pont olyan, amilyennek lenni kell. a másik fele sülve csak pöttyös lesz, mert csak a hólyagok érnek a sütő aljára.de ekkor már csúsztathatod is a tányérra.

sok sikert:)

2012. szept. 23. 17:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm! ezt is kipróbálom. :) ment a plusz!
2012. szept. 24. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!