Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Piskótához a tojás fehérjét...

Piskótához a tojás fehérjét kristálycukorral vagy porcukorral kell felverni? Van különbség a piskóta állaga között ha kristálycukorral, vagy porcukorral van felverve a hab?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 10:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Kristálycukor. Porcukorral még nem próbáltam.
2012. nov. 19. 10:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:

Kristállyal szoktam, mert nincs különbség köztük. süléskor úgyis átalakul mindegyik.

krémeknél más a helyzet, ott jobb a porcukor,mert lemegy a nap, mire kikeverem a kristálycukrot.

2012. nov. 19. 11:42
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
A tojás fehérjébe nem szoktam cukrot tenni!
2012. nov. 19. 12:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 Csivibaba ***** válasza:
Szerintem a sárgájába kell a cukor! Egyébként mindegy, hogy milyen.
2012. nov. 19. 12:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 anonim ***** válasza:
Egy kanál cukortól sokkal hamarabb felverődik és nem esik össze.
2012. nov. 19. 13:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/6 anonim ***** válasza:

A hagyományos piskóta felvert receptje szerint a tojássárgájához a cukor 1/3-át, a fehérjéhez a 2/3-át kell adni és külön felverni, majd összekeverni.

Szóval mindenképp kell hozzá a cukor, én kristálycukrot szoktam, a porcukor máshoz kell és ahhoz meg elég drága, hogy olyanba is beletegyük, amiben úgyis szétolvad és nem fog a fogunk alatt ropogni...

2012. nov. 19. 13:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!