Tökfőzeléket készítek, de nem tudom, hogy mikor és hogyan tegyem bele a tejfölt, hogy ne csomósodjon, és ne csapódjon ki. Mi a trükkje?
Figyelt kérdés
2010. szept. 23. 14:17
1/3 anonim válasza:
Szedjék ki a fözelékből egy kisebb tálba, tányérba .. keverd ott bele a tejfölt és ugy önsd vissza az egészet. Igy átmelegszik a tejföl is egy picit és nm ugrik össze.
2/3 anonim válasza:
szia! ha már megfőtt,akkor a tejfölt egy nagyobb pohárban keverd simára, vegyél ki a főzelék levéből és azzal is keverd tovább. / hőkigyenlítés/ ha már simának tűnik, akkor egy teaszűrőn át csurgasd bele a főzelékbe.
tovább már ne rotyogjon, csak melegedjen össze.
ha liszteshabarással csinálod, akkor előbba liszttel kell a tejfölt simára keverni.
üdv.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! így tettem, és sikerült, végre nem csomósodott be: )
2010. szept. 23. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!