Hogyan lehet úgy megcsinálni a gyümölcslevest, hogy ne csomósodjon be benne a habarás?
Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 11:48
1/5 anonim válasza:
Eper, rumpuncs, van vaniliapudingot keverj össze kicsi tejjel, csomómentesre, önts hozzá még tejet, és óvatosan kavard össze a fővő gyümölcslevessel. Úgy csináld, hogy a leves levéből vegyél ki merőkanállal a pudinghoz, kevergesd, megint vegyél ki hozzá, kevergesd, és összeöntheted, kevergetve. Gyönyörű sima lesz, ha kell, önthetsz hozzá még tejet. Ha nagyon keveset főzöl, fél csomag pudingpo is elég.
2/5 anonim válasza:
bocs. vagy vaniliapudingot akartam irni. tehát vagy eper, vagy rumpuncs, vagy vanilia. De ha lisztes habarást csinálsz, akkor is ez az eljárás, fokozatosan önteni össze őket, kevergetni és sima lesz.
3/5 anonim válasza:
igen, és kézi habverővel kevergesd folyamatosan.
4/5 anonim válasza:
Legegyszerűbb minden habarásnál: Egy befőttes üvegbe öntöd a folyadékot,beleteszed a lisztet,a tetejét rázárod és jól összerázod. Majd az ételbe folytonos keverés közben beleöntöd. Így soha nem csomósodik össze a habarás.
Ha van shacker,az még jobb megoldás.
5/5 anonim válasza:
Első vagyok. De a savanykás leves összekaphatja a tejet, azért jó a fokozatos összeadagolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!