Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy csináljam a gyümölcsleves...

Hogy csináljam a gyümölcslevest? Mindig elrontom :SS

Figyelt kérdés

Szóval cseresznyéből szeretnék csinálni gyümölcslevest, de mikor a gyümit összefőzöm, ízesítem és hozzá öntöm a főzőtejszínt mindig darabos lesz benne(nem lesz krémes)....miért?


Hogy csináljam hogy finom krémes legyen?


Köszi előre is!


2011. jún. 20. 07:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A forró levesbe öntöd a tejszínt? Mert akkor összekapja a meleg.


Kevés levessel keverd el a tejszínt, hogy a hómérséklete kicsit kiegyenlítődjön és utána tedd a levesbe.


Nekem így mindig sikerül.


Sok sikert!

2011. jún. 20. 07:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
először is keverdki a tejszínt a tojássárgájával. majd gőz fölött (vagy nagyon kicsi lángon) a tejszínhez öntsd hozzá a levest habverővel folytonosan keverve. keverd ki a levével, ha kész akkor öntsd hozzá a gyümölcsöket is.
2011. jún. 20. 07:48
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

az első a jó válasz tejszín , joghurt, tejföl esetében. a legfontosabb a hőkiegyenlítés.

de megpróbálhatod, meleg, híg vaniliáspudunggal is sűríteni.

2011. jún. 20. 08:05
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :))


akkor ezt rontottam el mindig...én egyből a forró levesbe öntöttem és le is tudtam a dolgot :))

2011. jún. 20. 11:30

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!