Hogy csináljam a gyümölcslevest? Mindig elrontom :SS
Figyelt kérdés
Szóval cseresznyéből szeretnék csinálni gyümölcslevest, de mikor a gyümit összefőzöm, ízesítem és hozzá öntöm a főzőtejszínt mindig darabos lesz benne(nem lesz krémes)....miért?
Hogy csináljam hogy finom krémes legyen?
Köszi előre is!
2011. jún. 20. 07:38
1/4 anonim válasza:
A forró levesbe öntöd a tejszínt? Mert akkor összekapja a meleg.
Kevés levessel keverd el a tejszínt, hogy a hómérséklete kicsit kiegyenlítődjön és utána tedd a levesbe.
Nekem így mindig sikerül.
Sok sikert!
2/4 anonim válasza:
először is keverdki a tejszínt a tojássárgájával. majd gőz fölött (vagy nagyon kicsi lángon) a tejszínhez öntsd hozzá a levest habverővel folytonosan keverve. keverd ki a levével, ha kész akkor öntsd hozzá a gyümölcsöket is.
3/4 anonim válasza:
az első a jó válasz tejszín , joghurt, tejföl esetében. a legfontosabb a hőkiegyenlítés.
de megpróbálhatod, meleg, híg vaniliáspudunggal is sűríteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :))
akkor ezt rontottam el mindig...én egyből a forró levesbe öntöttem és le is tudtam a dolgot :))
2011. jún. 20. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!