Gombas husba hogy kell beletenni a főzőtejszint és a lisztet a sűritéshez ugy hogy ne csapodjon ki illetve csomosodjon be?
Figyelt kérdés
Köszi2012. márc. 20. 10:38
1/6 anonim válasza:
a lisztet egy kis tálkában keverd ki kis kézi habverővel a tejszínnel csomómentesre. ezt keverd óvatosan a gombás húsodhoz, és hagyd egyet csendesen forrni.nem szabad kicsapódnia. ha a húsnak van szaftja, leve, abból is tegyél pár kanállal a tejszínhez, mielőtt összekevered. igy hőkigyenlíted, és nem történhet baj.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!
2012. márc. 20. 11:16
3/6 anonim válasza:
A lisztet keverd csomómentesre a tejszínnel és a forró étel szaftjából tegyél bele a tejszínes lisztes keverékbe. Amikor már a tejszínes keverék is melegebb hőfokú a szafttól, akkor öntsd bele az egész tejszínes cuccot a gombás raguba. Ezt hívják hőfok kiegyenlítésnek. A tejfölös ételeknél színtén így járj el!
5/6 anonim válasza:
Nem szoktam mások válaszait elolvasni! Én a saját válaszomat írtam. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!