Hogy kell használni a főzőtejszínt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 8. 20:13
1/10 anonim válasza:
ugyanúgy , mint a tejfölt. vagy simán öntöd az ételbe (hőkiegyenlítéssel, vagyis kikevered egy kis meleg lével)
vagy akár lisztes habarásnak is hasznáhatod.
2/10 anonim válasza:
Jó kedvvel,vidáman!
Hogy érted a kérdést?
3/10 A kérdező kommentje:
Sárgadinnye krémlevesbe írja a recept, de mivel még kezdő főző vagyok ezért nem nagyon használtam még főzőtejszínt :D De én úgy szeretném csinálni, hogy a főzőtejszínbe keverek egy kis pudingport, ezzel helyettesítem a lisztet és ezt keverem el lassan a levessel úgy ahogy a pudingot, ahogy itt írtátok hőkiegyenlítéssel.
2011. júl. 8. 20:22
4/10 anonim válasza:
helyes döntés, jól csinálod:)
:első:
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) De mennyi pudingport tegyek 2,5 dl főzőtejszínbe?
2011. júl. 8. 20:31
6/10 anonim válasza:
Fél csomag pudingot tegyél bele. Egyéb ételekbe beleöntheted,nem kell hőkiegyenlítés. Az csak a tejfölöknél kell,mert azok nem rendes tejfölök,és nem olvadnak el másképpen az ételben.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat :) Sikerült megcsinálnom!! :):) és szerintem finom is lett, meg olyan jó krémes is :) majd holnap hidegen jó lesz megenni.
2011. júl. 8. 22:26
8/10 anonim válasza:
szia, már nem voltam este gépnél, de én is két evőkanál pudingot ajáánlottam volna.
ha ma eszitek, lehet, hogy a pudingtól be fog sűrűsödni.
kézi habverővel kevergesd át, és, ha nagyon sűrű lenne, egy kis hideg tejjel korrigálhatod.
üdv-első:)
9/10 anonim válasza:
miaz, hogy nem rendes tejfölök!! TEJFÖLT kell venni, nem növényi zsiradékos vacakokat.
a tejszínt ugyanúgy összekapja a forró étel, akár a tejfölt.
a hőkiegyenlítés minden meleg és hideg étel találkozásakor érvényes!
10/10 anonim válasza:
Leírnád nekem a levesed receptjét? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!