A főzőtejszínt kemény habbá lehet verni vagy csak folyékonyan lehet használni?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 20:11
1/3 anonim válasza:
A főzőtejszínt nem tudod kemény habbá verni.
2/3 anonim válasza:
A főzőtejszín 10%os zsírtartalmú és kb25-30%-os zsírtartalomtól felfelé verődik fel a tejszín.
3/3 anonim válasza:
A főzőtejszínt valójában tejföl,csak főzésre használhatod. Nem fog összeállni a meleg ételben,mint a tejfölnek csúfolt valamik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!