Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Főzőtejszint fel lehet verni...

Főzőtejszint fel lehet verni habbá? (felesben habtejszinnel)

Figyelt kérdés
Hétvégén sütit sütök és növényi tejszint ir a recept, amit habbá kell verni és összekeverni a pudinggal. Ugyanolyan lesz felverve, mint ha habtejszinnel csinálnám? Azaz van habtejszin is itthon, csak az kevés lesz és gondoltam kiegészitem főzőtejszinnel, hátha azzal sem lesz semmi baja.
2011. júl. 6. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
nem. hétvégén sütsz, miért nem veszel habtejszínt?
2011. júl. 6. 19:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 A kérdező kommentje:
Előbb megkérdeztem itt, hátha igy is jó lesz. De ha nem, akkor az lesz, hogy veszek még habtejszint. Köszi a választ.
2011. júl. 6. 19:15
 3/9 anonim ***** válasza:
ne haragudj, nem akartam bunkónak hangzani:)
2011. júl. 6. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

csak a habtejszin alkalmas habnak.

a főzővel keverve sem lesz jó, kár lenne, mindkettőért. inkább főzd el őket, és vegyél friss habtejszínt.

nagyon hideg legyen, amikor felvered!

2011. júl. 6. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:
nem tudod felverni. Max. vaj lesz belőle ha sokáig vered.
2011. júl. 6. 19:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
ha növényit ír a recept, akkor vegyél Hulalát, az 100 % felverődik.cukrászati alapanyag.
2011. júl. 6. 19:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

Nem lesz jó, csináld a recept szerint.

Én is a Hulalát ajánlanám, azzal bármit meg tudsz csinálni, könnyen kemény habbá lehet verni, szerintem pillanatnyilag a legjobb a kategóriájában.

2011. júl. 6. 19:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 anonim ***** válasza:
54%

A növényi tejszín és a habtejszín nem ellentétek. Van főző és habtejszínből is "rendes" és növényi.

Különben én is a Hulala-t ajánlom!

2011. júl. 6. 20:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/9 anonim ***** válasza:

a habtejszín rendelkezik a legmagasabb zsírtartalommal, ezért se a kávétejszínt, se a főzőtejszínt nem tudod habbá verni


ha hideg a habtejszín sokkal könnyebb felverni

2011. júl. 6. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!