Palacsinta tésztába tehetek tej helyett főzőtejszínt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 12:06
1/6 anonim válasza:
kicsit sűrű lesz meg rohadt drága palacsinta az tuti
vagy hígítod vizel de akkor nem tudom milyen lesz
2/6 anonim válasza:
Palacsintát ásványvízzel is lehet sütni.
Ha ragaszkodsz a tej pótlásához, akkor én a főzőtejszín és víz keverékét ajánlanám.
3/6 anonim válasza:
nagyon vastag és zsíros lesz tőle. én is csak szódával csinálom.
gondolj bele, a főzőtejszín majdnem 10-szerese zsírban a tejnek.
4/6 anonim válasza:
Ne csináld, mert le fog ragadni. Inkább öntsd fel szódával vagy ásványvízzel.
5/6 anonim válasza:
Ha nincs tejed, használj helyette vizet. A lányom tejallergiás, és vízzel készítem a palacsintát, szinte semmi különbség a tejeshez képest.
Ha ragaszkodsz a tejszínhez, akkor higítsd fel vízzel "tejállagúra", és úgy hasznáéd.
6/6 anonim válasza:
szerintem jó úgy is csak mindenképp tegyél bele szénsavas ásványvizet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!