Főzőtejszínt csak sós dolgokhoz lehet használni?
Nem ott dől el, hogy sós/nem sós. Habtejszín helyett nem használható a főzőtejszín, ha habot akarsz verni, azt nem lehet belőle, nem elég zsíros hozzá. Őszintén szólva én ha pl. krémlevesbe kell tejszín, arra sem főzőtejszínt (10%)használok, hanem habtejszínt. A 10%-os főzőtejszín ízre olyan, mint valami jobb fajta tej, nem lesz tőle az étel eléggé telt és krémes.
26/N
a főzőtejszínt habnak nem lehet felverni,"tejszínhabnak"alkalmatlan.
mivel nem savanyított termék, mint a tejföl lazító anyagként krémekbe, pudingokba is használható, de inkább
ételek sűrítésere való.
bocs, de főzőtejszín, 20 %-os, a habtejszín 30 %-os a kávétejszín a 10 %-os.
legalábbis a magyar szabvány szerint.
üdv-tejes-
a Meggle mióta magyar ??????
-tejes-
Nem csak sós dolgokhoz lehet használni!
Nem halottad a reklámban??
A főzőtejszín olyan,mint a házitejföl. Ezért ajánlják az ételekhez. Elolvad,nem úgy,mint a tejfölnek árult aludttej.
Habot verni pedig nem lehet belőle,mert nem elég zsíros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!